O nama

Ukratko

O NAMA

Nudimo Vam mašinsku obradu metala kroz uslugu izrade prototipskih rešenja, serijske proizvodnje i gotovih proizvoda

Počeci proizvodnje naše firme

Počeci proizvodnje datiraju  od početka 1980-e godine. U početku su to bili delovi za građevinske i rudarske mašine. Danas se firma bavi proizvodnjom delova, sklopova, koji mogu naći široku primenu u različitim granama industrije.

Konsultacije i mogućnosti

Rado ćemo razmotriti i prihvatiti bilo kakav zahtev bez ograničenja uz prethodno prirpemljenu tehničku dokumentaciju. Taj deo posla možemo da uradimo zajedno kroz konsultacije, iznošenja vaših potreba i mogućnosti.

Profesionalna i kvalitetna usluga

Nudimo Vam mašinsku obradu metala malih i velikih serija vrhunskog kvaliteta. Upotrebom savremenih tehnologija i velikim iskustvom u obradi metala možemo da odgovorimo i na proizvodnju najzahtevnijih delova. Bez obzira na vrstu materijala ili veličinu serije sve naše proizvodne mogućnosti se mogu upotrebiti radi postizanja vrhunskih rezultata.

Kontakt podaci

IMATE POSAO
ZA NAS?

Telefon:
+381 63 537 990

Email:
info@tehnikaplus.rs

Adresa:
Kosmajska 32
22320 Inđija, Srbija

Za vas možemo uraditi

LISTA NAŠIH USLUGA

Možemo Vam ponuditi kvalitetnu mašinsku obradu metala na CNC obradnim centrima, strugovima i univerzalnim mašinama kao i izradu zupčanika. Rado ćemo razmotriti i prihvatiti bilo kakav zahtev bez ograničenja.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bi naš web sajt učinili personalizovanijim i lakšim za navigaciju. Ako nastavite da koristite naš sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni.
sr_RSСрпски језик